Χταπόδι με πατάτες και ντοματίνια

Υλικά Για 4 Άτομα

  • 500γρ Χταπόδι
  • 4 Μέτριες Πατάτες
  • 1 Κρεμμύδι
  • 1 Κρεμμύδι
  • 1 Χούφτα Ντοματίνια
  • 4 Κουταλιές Ελαιόλαδο
  • 1 Φύλλο Δάφνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Άνηθος

Εκτέλεση

Βράζουμε το χταπόδι με νερό, λίγο ξίδι 2 κουταλιές ξίδι, αλάτι, πιπέρι το φύλλο δάφνης για περίπου 20 λεπτά στην χύτρα ταχύτητος.

Ανοίγουμε και ψιλοκόβουμε.

Βράζουμε τις πατάτες, ψιλοκόβουμε και σερβίρουμε δίπλα στο χταπόδι, περιχύνουμε με 1 κουταλιά ελαιόλαδο  το κάθε πιάτο και κόβουμε και τα ντοματίνια για να σερβίρουμε

Accessibility