Υλικά Για 4 Άτομα
- 500γρ Χταπόδι
- 4 μέτριες πατάτες
- 1 κρεμμύδι
- 1 κρεμμύδι
- 2 κουταλιές ξίδι
- 1 χούφτα ντοματίνια
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 φύλλο δάφνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Άνηθος
Εκτέλεση
Βράζουμε το χταπόδι με νερό, 2 κουταλιές ξίδι, αλάτι, πιπέρι το φύλλο δάφνης για περίπου 20 λεπτά στην χύτρα ταχύτητος.
Ανοίγουμε και ψιλοκόβουμε.
Βράζουμε τις πατάτες, ψιλοκόβουμε και σερβίρουμε δίπλα στο χταπόδι, περιχύνουμε με 1 κουταλιά ελαιόλαδο το κάθε πιάτο και κόβουμε και τα ντοματίνια για να σερβίρουμε