Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Διατροφή & Δίαιτα

Παιδιά

αναφερόμαστε σε παιδιά άνω των 5 ετών γιατί το χτίσιμο της σωστής διατροφής και της εξοικείωσης του παιδιού με τα ορθά γεύματα είναι καλύτερο να  ξεκινάει από  μικρή ηλικία

Έφηβοι

Η εφηβεία είναι μια κρίσιμη ηλικία στην ζωή κάθε ανθρώπου, η σωστή διατροφή σε αυτή τη φάση της ζωής μας είναι το κλειδί  για μια υγιή ενήλικη ζωή.

Ενήλικες

Ενήλικες: οι διατροφικές συνήθειες μπορούν να αλλάξουν σε κάθε ηλικία, μπορούμε να τις αλλάξουμε μαζί ακολουθώντας απλά βήματα.

Αθλητές

η αθλητική διατροφή είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, αν είσαι αθλητής ή ασκείσαι εντατικά, πρέπει να μάθεις τους κανόνες για να τρέφεσαι σωστά, φτάνοντας πάντα στο στόχο σου….

Βελτίωση Τρόπου Διατροφής

Βελτίωση της διατροφής για αυτούς που θέλουν να ξέρουν τα μυστικά ενός ισορροπημένου διαιτολογίου, κάνοντας δώρο στον εαυτό τους την άψογη εμφάνιση σε συνδυασμό με την υγεία και την ευεξία του σώματος.

Εγκυμοσύνη - Γαλουχία

οι πιο σημαντικές περίοδοι στην ζωή μιας γυναίκας, τόσο για να προσφέρει στο μωρό της όλα τα θρεπτικά συστατικά, όσο και για να διατηρήσει υγιές και όμορφο σώμα, ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες σωστής διατροφής.

Υπέρταση - Υπερλιπιδαιμία

Παθήσεις οι οποίες σχετίζονται με την διατροφή, η κάθε μια θέλει ξεχωριστή και προσεκτική αντιμετώπιση, εντάσσοντας ή αφαιρώντας από το διαιτολόγιο τρόφιμα που βοηθούν ή αντίστοιχα επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό του κάθε ασθενούς.

Παθήσεις Πεπτικού

παθήσεις  του γαστρεντερικού  συστήματος που σχετίζονται τόσο με λάθος διατροφικές επιλογές (π.χ. παλινδρόμηση στομάχου) όσο και με προβλήματα κληρονομικότητας  (π.χ. κοιλιοκάκη).

Σακχαρώδης Διαβήτης

Αναφερόμαστε και στους δύο τύπους διαβήτη τόσο στον σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι, που το διαιτολόγιο χρειάζεται αναλυτικό και προσεκτικό σχεδιασμό, όσο και με τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ, που είναι μία ασθένεια που συναντάται όλο και συχνότερα και χρειάζεται εξίσου προσεκτική διατροφή και αντιμετώπιση.

Οι Υπηρεσίες μας

Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος

Ζύγισμα και ανάλυση σύστασης σώματος με Tanita mc- 780, που με την τμηματική ανάλυση που διαθέτει η συσκευή, χωρίζει το σώμα μας σε πέντε σημεία και είμαστε σε θέση να μάθουμε πιο πολλά για αυτά που κρύβει ο οργανισμός μας

Εύρεση Βασικού Μεταβολισμού

Εύρεση βασικού μεταβολισμού ηρεμίας με την κορυφαία συσκευή fit mate pro, που μόλις σε 15 λεπτά, αφού εμείς αναπαυόμαστε στο ανάκλιντρο μας μας δείχνει ακριβώς τις καύσεις στο σώμα μας, με βάση τόσο το οξυγόνο που εισπνέω όσο και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέω. Γιατί ο κάθε μεταβολισμός είναι ένας και μοναδικός.

Εύρεση Μεταβολικής Ηλικίας

Εύρεση Κοιλιακού Λίπους

Accessibility